Bouwbeurs

Neem deel aan de bouwbeurs op vrijdag 8 & zaterdag 9 maart

De Bouwbeurs is een evenement dat draait om ondernemers, met ondersteuning van OKEE, de Economische Raad van Eeklo, en de Stad Eeklo. Het Magazine de ProMeet heeft zich toegelegd op het promoten van dit evenement, en zo is er een samenwerking ontstaan om de inschrijvingen en communicatie naar de brede regio van het Meetjesland soepel te laten verlopen.

Ben jij een ondernemer in Eeklo die zich bezighoudt met alles rondom ‘bouw’ in de ruimste zin van het woord? Streep je graag groei aan op je omzetlijst? Sta je open voor een breed publiek dat jouw deuren betreedt? Geweldig! Dan ben jij de perfecte kandidaat om deel te nemen aan de allereerste Eeklose Indoor-Outdoor-Bouwbeurs.

Wat houdt dit in?
Samen willen wij de Eeklose indoor-outdoor-bouwbedrijven in de kijker zetten. Zet daarom die dagen jouw deuren open voor bezoekers. Ondertussen kunnen er leads worden opgenomen en/of deals worden gesloten.

Wat verwachten we van jou?
Eigenlijk niet zo heel veel. Gewoon inschrijven voor dit event via onderstaand formulier en de klanten met de glimlach, een hapje en/of een drankje ontvangen in jouw bedrijf. Simpel toch!?

Hoe zal ik als deelnemer zichtbaar gemaakt worden?

Deelnemende bedrijven worden voorzien van een beachvlag en bezoekers zullen een kaart krijgen met daarop alle mogelijke bedrijven die ze kunnen bezoeken. Magazine de ProMeet zal in de editie van 2 maart de lezer naar de deelnemende handelaars uitnodigen. Daarbovenop kan je aan een speciaal tarief adverteren. De advertenties worden netjes opgemaakt en in een samenhangende lay-out samengebracht in de ‘Bouwbeurs-bladzijden’.

Speciale tarief advertenties in de ProMeet voor de deelnemers

Speciaal voor de deelnemende handelaars voorziet de ProMeet een speciaal tarief. Wens je met je zaak opgenomen te worden in de bouwbeursbladzijden? Uw logo, een foto, gegevens en een eventuele actie… het kan allemaal én aan een verlaagd tarief. Op die manier zet je je zaak en de beurs extra in de kijker. Doen!

1/6 advertentie: 85 euro
1/2 advertentie: 255 euro
1/1 advertentie: 510 euro

BEVESTIG HIER UW DEELNAME EN RESERVEER EEN ADVERTENTIE
IN DE BOUWBEURS-KATERN IN DE PROMEET

  Ik wens deel te nemen aan de Bouwbeurs op vrijdag 8 & zaterdag 9 maart en stort 100 euro op rekeningnummer van OKEE: BE 83 3631 9468 6215
  Ja

  Ik wens te adverteren in de speciale katern in de ProMeet van 2 maart
  Ja1/6 adv. aan 85 euro1/2 adv. aan 255 euro1/1 adv. aan 510 euroNeen, dank je
  -

  -


  Wat wordt van een deelnemend bedrijf verwacht?
  Alle deelnemende bedrijven zetten gedurende twee dagen hun deuren open voor geïnteresseerde klanten en samen tonen we dat Eeklo alles in huis heeft om te (ver-)bouwen. Deelnameprijs: 100 euro.


  Wat met een kleine zelfstandige zonder toonzaal?
  We nodigen ie-de-reen uit de bouwsector (B2C) uit om mee te doen met de bouwbeurs, ook wie geen bedrijf, handelszaak of ruimte heeft om bezoekers te ontvangen. Afhankelijk van het aantal ondernemers dat een plaatsje zoekt, zullen we hen onderbrengen in een ander bedrijf waarmee men een raakvlak heeft of zal er gebruik gemaakt worden van een centrale ruimte waar we deze ondernemers een gezamenlijke tentoonstellingszaal kunnen bieden.


  Er hebben ondertussen al een dertigtal bedrijven toegezegd om deel te nemen, dus we zijn alvast goed gestart, maar hoe meer zielen, hoe meer bezoekers we kunnen overtuigen van de kwaliteiten en diversiteit in de Eeklose bouwsector.