Nr. 2 – Bianca Debaets uit Maldegem

Dag beste lezer,


Wat was dat allemaal zeg? De manier waarop ons eerste nummer bij de lezers, adverteerders en verdeelpunten werd onthaald, was voor ons een ongelooflijke opsteker. Onze aanpak, onze stijl en onze vormgeving werden fel gesmaakt en dat doet ons heel veel plezier.
Daarom gaan we op de ingeslagen weg verder.


Opnieuw combineren we in dit tweede nummer mooi vormgegeven publiciteit met héél veel boeiende artikels en reportages.
Voor het hoofdartikel strikten we andermaal (na Pascale Naessens vorige maand) een heel straffe madam, uit Maldegem dit keer: Bianca Debaets.
Ze vertelt honderduit over haar leven als Staatssecretaris in het Brussel van vandaag, het Brussel na de aanslagen. Maar ze geeft toe dat ze ook haar maandelijkse tripjes naar haar geboortestreek niet kan missen.


Ook wij kunnen deze mooie regio niet missen. Met ons blad ‘de ProMeet’ willen we ons steentje bijdragen om het Meetjesland te promoten, om te tonen hoe mooi het hier is, welke boeiende mensen hier wonen en welke enthousiaste verenigingen hier aan de slag zijn.
Maar bovenal willen we ook tonen dat honderden handelaars zich elke dag uit de naad werken om hun producten of diensten aan de man te brengen.
Ook hen vind je in dit blad terug, omdat wij adverteren weer betaalbaar hebben gemaakt.


Tot 24 juni !