Nr. 3

“’t Is gedoan mee djoakeleur’n”: dat zegt wielrenner Bert De Backer in ons hoofdartikel van dit nummer. De speeltijd is voorbij, en eigenlijk geldt dit ook een beetje voor de ProMeet.

We zijn nu drie nummers ver en in feite zijn onze wittebroodsweken achter de rug. Het Meetjesland heeft met ons kennis gemaakt en heeft ons op een hartelijke manier onthaald.
We voelen het bij de verdeelpunten dat ons blad gegeerd is, maar het blijkt ook uit de heel positieve reacties die we ontvangen bij onze adverteerders.

Het is duidelijk dat de ProMeet zich, naast andere bestaande bladen in de regio, een mooi plaatsje heeft verworven. We willen dat absoluut zo houden en willen elk nummer met leuke interviews, boeiende artikels en mooie, betaalbare advertenties uit alle hoeken van deze mooie regio komen.

We happen nu even naar adem, maar zijn er op 12 augustus uitgerust, bruingebrand en vol energie terug! We kunnen al niet meer wachten om jullie weer te verrassen! Alvast een prettige vakantie en voor onze studenten: een succesvolle eindspurt in de examenperiode!