Nr. 5

Beste lezer,
U weet dat het in onze genen zit om het Meetjesland op een positieve manier in de kijker te zetten.
Wij doen dit door in de ProMeet op een fraaie manier publiciteit te verzorgen voor die vele honderden grote en kleine ondernemers die in onze regio aan de slag zijn en elke dag keihard moeten werken om hun boterham te verdienen.

Daarbij is het vaak nodig om zich te onderscheiden van anderen, de grotere ketens bijvoorbeeld. En uit de publireportages in dit nummer blijkt dat onze ondernemers dit met verve en inzet doen, elk op hun eigen vakkundige manier: ze onderscheiden zich door een persoonlijke service, door zich te specialiseren in hun aanpak en hun merken, door echt letterlijk en figuurlijk op maat van de klant te werken.

Wij kunnen dat alleen maar toejuichen en aanmoedigen.
Wat ook een promotie is voor onze regio, is het nieuwe boek dat er aankomt: “De Meetjeslandse Bossen”. Als je de samenstellers met veel vuur hoort vertellen over de pracht van onze bosgebieden, dan heb je gewoon zin om de wandelschoenen aan te trekken en het bos in te duiken.

Maandelijks brengen we in ProMeet een staaltje van het fotografische kunnen van natuurfotograaf Ludo Goossens, welnu, het bosboek puilt uit van de schitterende beelden waarvan je je afvraagt of die wel allemaal in “onze” bossen zijn genomen. Ja dus, en met dank aan de… gedroogde pruimen van de Colruyt, waarop de steenmarter blijkbaar verzot is…


Veel leesplezier!