Nr. 6

Dag beste lezer van de ProMeet,


Passie: dat is de rode draad doorheen het hoofdartikel van deze maand. We mochten op bezoek bij de Evergemse actrice Marijke Pinoy, die met zoveel vuur, overgave en passie over haar leven op de planken en voor de camera’s praatte, dat we zelf toneelkriebels begonnen te krijgen.

Passie is ook iets wat we iedere maand bij onze adverteerders ontdekken: de drive om de klanten een steengoede service te geven maar ook de trots over het product dat ze in de markt willen zetten.


Wij van de ProMeet zijn blij dat we zulke mensen een klankbord kunnen geven. En onze lezers zijn blijkbaar iedere maand blij dat ze erover ingelicht worden. Gelukkig zijn ook onze adverteerders blij, want net een half jaar na het eerste nummer pakken we nu uit met een kanjer van 40 bladzijden!

40 pagina’s boordevol interessante advertenties, boeiende reportages en leuke artikels. We hebben er door het succes van de ProMeet zelfs een nieuwe rubriek moeten aan toevoegen: ‘In de hoofdrol’.

Door Marijke Pinoys aanstekelijk enthousiasme gaan we nu zelf luisteren wat de toneelverenigingen in ons mooie Meetjesland drijft. Wedden dat de passie daar ook oplaait…?